Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

Πες της να βγείτε



Ξέρεις πως να της πεις να βγείτε μαζί; Και ακούς 9 στις 10 φορές ΝΑΙ; Αν όχι έχω γράψει πως να το πετύχεις..



Ξέροντας το πότε να της το προτείνεις είναι το ίδιο σημαντικό με το να της το προτείνεις! To σωστό timing είναι πάρα πολύ σημαντικό και αν θες να αποσπάσεις το ναι πρόσεξε με!
Υπάρχουν 5 απλοί κανόνες να ακολουθήσεις ώστε να μάθεις πότε ρωτάς μια κοπέλα να βγείτε και πιστεψε με αν τους αγνοήσεις θα δυσκολευτείς.
Γιατί;
Είναι δύσκολο να απαντήσεις ειλικρινά αυτή την ερώτηση χωρίς να είσαι ψευτάκος '' Από όλες τις όμορφες γυναίκες που έχεις συναντήσει εδώ και 1 χρόνο...Με πόσες από αυτές έχεις βγει ραντεβού;''
Φύλαξε το ψέμα σου
O λόγος που δεν μπορείς να μου πεις ότι βγήκες με το 100% των καραμούναρων που έχεις γνωρίσει τους τελευταίους 12 μήνες είναι οτι δεν ξέρεις ΠΟΤΕ να ρωτήσεις ένα κορίτσι να βγείτε...
Οι 5 κανόνες του πότε να της πεις να βγείτε θα σου δώσουν το 100% των κοριτσιών που γνωρίζεις αυτό τον χρόνο.



1) Ρώτα τον εαυτό σου: Τι περιμένεις?
Το χω πει επαναλλειμένες φορές αλλά το βλέπω να γίνεται κάθε μέρα. Αγόρι τηλεφωνεί κορίτσι, αγόρι ρωτάει αν έχει χρόνο να βγουν το σαββατοκύριακο το κορίτσι, αγόρι μπορεί να σταθεί τυχερός, μπορεί και όχι..
Γιατι δεν την ρωτάτε τι κάνει ΤΩΡΑ; Φίλε μου, αν έχει χρόνο να σηκώσει το τηλέφωνο τότε πρέπει να χει χρόνο να αράξει μαζί σου. Κάνε ακόμα και ένα γρήγορο ραντεβού της μισής ώρας αν δεν έχει πολύ χρόνο αλλά θυμήσου ότι η καλύτερη ευκαιρία να της πεις να βγείτε είναι τώρα! 


2) Η παρέα μπορέι να σου χαλάσει την δουλειά
Μπορεί να σου πει να συναντηθείτε αλλά άμα έχει παρέα τότε είσαι σίγουρος ότι είναι άνετη με αυτό; Ειδικά όταν έρχετε η στιγμη να βγεις πρώτο ραντεβού είναι μούφα να είναι μπροστά οι φίλοι της ή ακόμα χειρότερα η οικογενειά της. Θα νιώθει άβολα και η πίεση θα την κάνει ντροπαλή.
Ρωτώντας την να βγείτε μην κάνεις καμιά μαλακία και βγεις ενώ είναι οι δικοί της μαζί της. Γιατί θα είναι απο-το βλέπεις να 'ρχεται-τυχία. Αποτυχία.
 
3) Μάθε να καλύπτεις τις ατέλειες σου.
Άμα ξέρεις οτι είσαι μάπας όταν μιλάς στο τηλέφωνο με κορίτσια στα οποία προτείνεις ραντεβού, μουρμουρίζοντας η μιλώντας πολύ γρήγορα ακαταλαβίστικα γιατί ντε και καλά να τους τηλεφωνήσεις; Μίλησε της μέσω του facebook πχ ή από κοντά όταν την δεις. Η 2η φορά θα είναι ευκολότερη μην μασάτε.Θυμήσου ότι άμα κωλώνεις και καθυστερείς να την πάρεις τόσο θα νομίζει ότι έχεις χάσει τελείως το ενδιαφέρον σου για αυτή. 
 
4) Όταν έρθει η ώρα να ρωτήσεις την κοπέλα να βγείτε πρέπει να έχεις καλό timing...
Άμα την πάρεις τηλέφωνο ποιες είναι οι πιθανότητες να συναντηθείτε το μεσημέρι 12 η ώρα; Λίγες. Αλλά όλες είναι σπίτι στις 8 γυρνώντας από τις δουλειές τους ή το πανεπιστήμιο.
Άμα την ρωτήσεις από κοντά έχεις καλύτερες πιθανότητες να το κάνεις το πρωί που πηγαίνει στην δουλειά της ή 9 το βράδυ που ίσως έχει βγει μια βόλτα.
Bonus για αυτούς που κυνηγάνε φοιτήτριες 8 με 10 το βράδυ και 3 με 5 το μεσημέρι είναι οι ώρες κλειδιά να τις πετύχεται αφού τότε τελειώνουν ή αρχίζουν το μάθημα.

5) Η καλύτερη στιγμή να της το προτείνεις είναι όταν μιλάτε για μέρη ή δραστηριότητες
Συζητάτε ότι πχ το mall Χ είναι γαμάτο και ότι της αρέσει να πηγαίνει εκεί ή οτι στο τάδε μέρος έχουν το καλύτερο οτιδήποτε
Γιατί να μην το χρησιμοποιήσεις αυτό προς όφελος σου;
Αφού συζητάτε ότι εκεί είναι γαμάτα...τότε γιατί να μην πάτε ΤΩΡΑ;
Είναι καλή ευκαιρία να της δείξεις πόσο cool τύπος είσαι και να την πας σε ένα μέρος που περνάει καλά. Οιονός για καλό ραντεβού..

Τι κάνεις όταν Φας Πιστόλι;

Μην σκεφτείς πότε ότι σε απέρριψε τελείως. Το ''οχι'' δεν σημαίνει ''όχι για πάντα'', σημαίνει ''όχι ακόμα''. Μάλλον δεν την ελκύεις αλλά αυτό δεν είναι κάτι σταθερό, είναι βασισμένο στο συναίσθημα. Άμα λοιπόν τις δημιουργήσεις το κατάλληλο συναίσθημα θα το δεχτεί.
Για παράδειγμα μπορέι να σε απέρριψε γιατί τις πρότεινες κάτι που τις λέει ότι το πας σοβαρά και να την άγχωσε. Μπορέι να είναι σε περίοδο που δεν ψάχνει σχέση. Άμα δεν θέλει να πάτε μαζί για φαγητό σε ρεστοράν ή να βγείτε στο W μόνοι σας μπορείς να αποφορτήσεις αυτό το συναίσθημα της προτεινοντάς μέρη λιγότερο φορτισμένα πχ σινεμά που παίζει εκείνη την ξεκαρδιστική ταινία ή για ένα απογευματινό καφεδάκι. Στην χειρότερη και άμα το κρίνετε προσκαλέστε και άλλους φίλους ώστε να μην μοιάζει καθόλου με ραντεβού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου