Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΠΩΣ ΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ KOΛΠΟ #1 ΔΕΣ, ΑΚΟΥ!


Ένας σπουδαίος τροπος να πλησιάσεις μια κοπέλα που σε ελκύει είναι να είσαι παρατηρητικός!

Ας πούμε ότι βλέπεις μια γυναίκα που στηρίζεται στον τοίχο με τα χέρια της σταυρωμένα και με μια έκφραση ενόχλησης (θα μιλήσουμε αργότερα για την γλώσσα του σώματος και τι σημαίνει κάθε στάση)
Την πλησιάζεις και τις λές: 

 
''Άσε με να μαντέψω. Περιμένεις κάποιον ο οποίος δεν έχει τους σωστούς τρόπους να σου στείλει μήνυμα ότι θα αργήσει...ή μπορεί απλά να βαριέσαι πολύ. Όπως και να χει γιατί δεν πάς για ένα καφέ με μένα; Θα είμαι ο διασκεδαστής σου για το απόγευμα!

Μην κοιμάσαι όρθιος φίλε μου. Παρατήρησε, δες, άκου.
Ευκαιρίες μπορέι να ανακύψουν συνέχεια, κοπέλες που ψάχνουν για κάτι, γυναίκες που θέλουν να τις παρατηρήσεις...
Και το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να πλησιάσεις μια γυναίκα και να χρησιμοποιήσεις ότι παρατήρησες για την τωρινή της κατάσταση.
Ας χρησιμοποιήσουμε ένα ακόμα παράδειγμα του πως να προσεγγίσεις μια κοπέλα που σου αρέσει παρατηρώντας την τωρινή της κατάσταση.
Είσαι στην στάση του λεωφορείου και μια κοπέλα καταριέται που μόλις έχασε το λεωφορείο. Γιατί να μην κάνεις ένα σχόλιο τύπου:
''Άσε με να μαντέψω. Δεν χτύπησε το ξυπνητήρι στην ώρα του, έτσι παρακοιμήθηκες και τώρα είσαι αργοπορημένη για την δουλειά. Τα ξυπνητήρια είναι μικρά διαβολάκια που χτυπάν την χειρότερη στιγμή του κόσμου, έτσι;''
Παίζει να έπεσες μέσα, παίζει ότι λες να μην έχει καμία σχέση με την παρατήρηση σου. Αλλά σίγουρα θα την έχεις κάνει να χαμογελάσει και μπορείς να ξεκινήσεις μια συζήτηση μαζί της.
Γιατί ξέρω ότι είναι δύσκολο να προσεγγίζεις έτσι κοπέλες θα σου πρότεινα να κάνεις πρόβες τις συζητήσεις σου. Μπορείς να τις προβάρεις σε μια φίλη σου ή μια κοπέλα που δεν σε ελκύει για να πάρεις το κολάι. Θα σε βοηθήσει πάρα πολύ καθώς ο φόβος σου πηγάζει οτι δεν είσαι εξοικιωμένος με τις γυναίκες. Μετά όμως από ''προπόνηση'' σίγουρα θα ξεκινάς συζητήσεις ποιο άνετα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου